CUM FUNCTIONEAZA  ? 

     Solutiile noastre sint simple si fara limite. 

  • Semnalistica digitală reprezinta cea mai eficientă și cea mai rapidă modalitate de a transmite mesaje personalizate prin reteaua de display-uri digitale.  
  • Rapid., ingenios simplu! Gestionarea conținutului “content management” și Controlul ecranului sunt efectuate direct de la stația de lucru, pentru a proiecta, planifica și distribui conținutul dvs. digital.
  • Interfata prietenoasa garantează că informațiile dvs. fi ușor schimbate în orice moment.
  • În plus, software-ul profesional optional, poate fi adaptat si preconfigurat exact nevoilor dumneavoastră.
  • Gama de aplicații este nelimitată și incepe cu actualizată automat pentru toate tipo-dimensiunile display-urilor, terminalele info interactive, semnalistica digitala directionala si ajumgand la gestionarea rețelelor de afișare la nivel național.

DIGITAL SIGNAGE REPREZINTA INTERACTIUNEA IDEALA PANTRU: 

                                Informatii: 

Televiziunea pt. pasageri autobuze, metroou, aeroportteleviziune prin satelit, televiziune prin cablu TV, hotel tv, televiziune guvernamentala, tv corporativ, tv centru de conferinte, tv sala de asteptare, tv client, ...

Tabeletele, semnele electronice ale ușilor și indicatoarele dinamice ghidează și informează oamenii în câteva secunde. Sistemele interactive de semnalizare digitală cu conținut live sunt forța noastră.

                 Mesaje publicitare: A1

În centrele comerciale sau în locurile publice, mesajele furnizate de publicitatea digitala modernă atrag atenția cea mai înaltă. “In-store” TV în magazin informeaza în timp real pentru o eficiență maximă și flexibilitatea POS-urilor

 

              Informare interactiva: A1

In general oamenilor nu ne place să aștepte, dar acest lucru nu deranjează la fel de mult, dacă sunt distrați prin semnalistica digitala, de ex. în zonele de așteptare ale spitalelor și medicilor, în stația de metrou sau la ghișeul din supermarket.

 

Arhitectura sistemelor : 

exemplu-  ‘ sistem LED pentru inchiriere la evenimente: 

exemplu-  ‘ sistem LED pentru afisaj “fix: pe cladiri outdoor si indoor, inclusiv pt. management multilocatii: